Over mij

Hi!

Ik ben Sophie. Een vijftien jaar (bijna zestien jaar!) oud meisje dat woont in het gezellige Brabant. Ondanks dat ik heel erg vrolijk ben, veel klets en in alles iets positiefs wil zien, houd ik er niet heel erg  van om op de voorgrond te staan. Ik ben heel erg perfectionistisch en soms kan ik ook nog wel eens chaotisch en rommelig zijn (vooral  in mijn kamer, haha oeps).

Ik ben dol op schrijven, fotografie, mode, tekenen, muziek maken/luisteren en nog veel meer. Later zou ik graag iets met illustratie/kunst willen doen.

Verder vind ik het superleuk om een eigen stijl te creëren en ik houd heel erg van reizen. Als ik op vakantie ben, maak ik superveel foto’s waardoor mijn schijfje altijd snel vol zat. (Maar gelukkig heb ik nu een groter schijfje, haha!)

Ik vind Engels een super mooie taal en het lijkt me super gaaf om naar Azië te gaan en om naar het land te gaan waar ik (half) vandaan kom, Korea. Daar ben ik al weleens eerder geweest maar daar kan ik me niet veel meer van herinneren.

Nou, ik denk dat ik nu wel genoeg over mezelf heb verteld. Als er toch iets is wat je wilt weten of als je een vraag hebt, kan je me altijd mailen/benaderen via social-media.

                                                                       Liefs!

Advertenties

2 Replies to “Over mij”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s